Stacaravan en sanitair

Stacaravan met overkapping

U huurt het meer inclusief een stacaravan op een uniek stekje aan het meer.
Wij bieden u een mooie ruime stacaravan met overdekt terras op een van de mooiste plekjes van het terrein, op zo'n 5m afstand van het water.

Caravan Le Touroulet 1 Caravan Le Touroulet 3 Caravan Le Touroulet 2
Caravan Le Touroulet 4 Caravan Le Touroulet 5 Caravan Le Touroulet 6

Indeling: 1 slaapkamer met een dubbelbed en 1 slaapkamer met 2 enkele bedden, een zithoek en een keuken met gasfornuis/oven/ijskast.

In de caravan is elektra aanwezig en u vindt alle benodigdheden zoals borden, bestek, pannen etc. U dient wel uw eigen lakens, dekens, kussens, handdoeken etc. mee te nemen. We raden u af om het water uit de caravan als drinkwater te gebruiken (in het sanitair blok is wel gewoon drinkbaar water). Vergeet u ook uw bivvy niet, zodat u het gehele meer kunt bevissen.

Buiten staan een grote tafel, stoelen en een barbecue. Ook kunt u gebruik maken van onze steiger. Als het echt warm is kunt u vanuit hier een heerlijke duik in het meer nemen om af te koelen.

Steiger

Geniet tijdens de avonden van het mooie uitzicht over de meren met daarbij de gekleurde zonsondergang. Vroeg in de ochtend het dampende meer en zeker niet te vergeten de enorme plonzen van hele grote vis vlak naast u; een onvergetelijke ervaring!

Bij aankomst wordt u ontvangen met een glas wijn of een biertje en krijgt u een korte rondleiding over het terrein.


Sanitair

In het sanitair blok bevinden zich een WC, douche en wastafel. Het water is hier erg goed en dus ook gewoon drinkbaar. De afstand tussen het sanitair blok en de caravan is ca. 300 meter.